ODA ÜYELERİNE SEÇİMLE İLGİLİ DUYURU;

1 yıl önce

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ekim-Kasım 2017 aylarında yapılması planlanan seçimi Bakanlar Kurulu Kararı ile Nisan 2018 ayına ertelenmiştir. Bu kanuna istinaden Odamızın organ üyelikleri seçimi 12 Nisan 2018 tarihinde Odamız toplantı salonunda yargı gözetiminde yapılacaktır.

Oy verme işlemi 9.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seçme ve seçilme hakkına haiz üyeleri gösteren; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ortak Veri Tabanından alınmış listeler, 13-14-15 Mart 2018 tarihlerinde Oda ilan panosunda mesai saatleri içerisinde ilan edilecektir.

Oy kullanacak Tüzel kişiler ticaret sicil müdürlüğünden alacakları Yetki Belgesi ve T.C. kimlik numarası bulunan kimlikleri ile oy kullanacaklardır. Gerçek kişiler ise bizzat T.C. kimlik numaraları bulunan kimlikleri ile oy kullanabileceklerdir.