ARHAVİ TİCARET VE SANAYİ ODASINCA İSTİHDAM TEŞVİKLERİ KONULU TOPLANTI DÜZENLENDİ

5 ay önce

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda istihdam seferberliği ve devletin işverenler için sağladığı teşvikler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
Toplantıya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Ertürk, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kahraman Derece,Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Odamıza kayıtlı üyeler katıldı. Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim Türkiye’de işsizlik sorununu gidermek amacıyla istihdam seferberliği başlatıldığını kaydederek, “Birlikte hareket ederek bu işsizlik sorununu çözmeliyiz. Burada iş var, istihdam var sloganıyla bir araya geldik.Teşviklerden nasıl yararlanabiliriz bu konular üzerinde görüşeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı 2,5 milyon istihdam talebi Artvin’den ciddi destek bulacaktır. Herkesin kendi gücüne göre bu istihdamda pay sahibi olacağına gönülden inanıyoruz.” dedi.
Konuşmalardan sonra TOBB tarafından hazırlanan tanıtım videosunun paylaşıldı. Ardından SGK İl Müdürü Kahraman Derece devlet teşvikleri hakkında işverenler için bir sunum gerçekleştirdi.