Ardeşen’de düzenlenen turizm paneline Meclis Başkanımız Serkan ERGİN ve Meclis Başkan Yardımcımız İsmail GÜMÜŞ katılım sağladı.

12 Ocak 2024 Cuma günü Ardeşen Belediyesi Konferans Salonu’nda bölgemiz turizmi hakkında istişare edebilmek adına turizm paneli düzenlendi.

S.S. Ardeşen Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Tamer Varer organizasyonluğunda yoğun bir paydaş katılımı ile gerçekleştirilen panelde, bölgemiz turizminin daha da canlandırılması ve turizm adına geliştirilmesi noktalarında değerlendirmelerde bulunuldu. Meclis Başkanımız Serkan ERGİN odamız adına bölgemiz turizmine dair değerlendirmelerini panelde katılımcılar ile paylaştı.

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası olarak panelin düzenlenmesinde emeği geçen tüm görevlilere teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.